woensdag 23 juni 2010

Eric Dieperink Review dag 2: Camtasia

Vandaag heb ik de module doorgenomen uit de Internet Marketing Training van Eric Dieperink die gaat over videomarketing.

In deze module legt Eric de verbanden uit tussen het schrijven van een e-book, het maken van een audiopresentatie en het maken van een videopresentatie. Juist ook in deze volgorde toont Eric het belang aan van Videomarketing omdat de trend absoluut deze richting ingaat.

Het is inderdaad zo, dat nog niet zo lang geleden het e-book hét middel was om via internet te verkopen. Al snel werd echter duidelijk dat de kopers/bezoekers behoefte hadden aan een meer persoonlijke benadering waarbij ze als het ware aan de hand werden meegenomen. Een audioboek bleek heel populair omdat de koper van dit product betrekkelijk weinig moeite moest doen om de stof tot zich te nemen. Bovendien kon/ kan men een audioboek overal mee naartoe nemen om te beluisteren.

Nog verder gaat een videopresentatie waar je makkelijk voor kan gaan zitten, waarbij met beeld en geluid wordt getoond hoe je iets moet doen, of dat nu gaat over hoe je een trui moet breien of hoe je een online business moet opzetten.

In de basismodulen van de cursus van Eric Dieperink werd er al wel enigzins op ingegaan. Nu echter, in de Lifestyle Novus Box wordt door Eric ook dieper ingegaan over HOE je zo'n videopresentatie maakt.

Eric neemt ons mee naar het programma Camtasia, een programma dat in staat is de bewegingen van het computerscherm vast te leggen en hier geluid aan toe te voegen. Camtasia kent heel veel mogelijkheden die je allemaal ziet terugkomen in de presentatie en waarvan de meeste ook duidelijk worden voorgedaan door Eric.

Wil je een digitaal product verkopen via internet dan is het een absolute aanrader om aan videopresentatie te denken. Doe je dat, dan is het heel raadzaam om aan de slag te gaan met het programma Camtasia en hier ook voldoende tijd voor uit te trekken tot je het programma enigzins meester bent want, niets is zo erg als een klunzig in elkaar gedraaid filmpje. Dit toont Eric ook aan in een paar voorbeelden waarin hij ons laat zien hoe hij een filmpje maakt en daarin de nodige (bewuste) fouten maakt.

Deze module zal waarschijnlijk één van de krachtigste modules worden uit de nieuwe training. Geef hieraan veel aandacht want het beloont zich!

Voor de training van Eric Dieperink klik je hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Affiliate Marketing Training door Eric Dieperink